Experts slaan alarm: Luchtvervuiling gevaarlijker dan uranium

Het is al een tijd bekend dat luchtreinigers op vele vlakken de gezondheid bevordert. De levensverlangende werking is direct gecorroleerd aan het gebruik van deze producten bij allergische ziekten.

Ondanks dat de positieve effecten op de gezondheid al een tijd bekend is, wordt echter de luchtreinigers steeds populairder. Deze toegenome vraag is goed te verklaren. In de loop van de jaren is het mechanisme namelijke op meerdere fronten erg verbeterd. Een vervelend aspect is de geluidsuitstoot van deze machines. Hier stoorden men zich aan.l Dit is in de loop van de jaren sterk verbeterd. De huidige luchtreinigers zijn vrijwel geruisloos geworden. Mits het enigszinds een kwalitatief product betreft.

Een vervelend aspect is het geluid van deze machines

Ook is in de loop van de tijd het energieverbruik substantieel verminderd. Dit gegeven valt natuurlijk goed in de smaak bij de hedendaagse voorliefde voor duurzaamheid onder de consumenten. Verder is de werking en de wijze van het luchtfiltersysteem kopen op velen fronten verbeterd en verbreedt. Tevens heeft Brise Care bijvoorbeeld een apparaat dat verschillende nieuwe filter technieken integreert in één systeem. Hierdoor is het nu mogelijk om niet alleen om huidschilfers, stof, rook, smog of uitlaatgassen te filteren maar ook pollen, bacterien, gas , sporen, schimmels en zelfs virussen te filteren! Dit is allemaal mogelijk gemaakt door dit innovatieve betrouwbare bedrijf

Nu is het hoogstwaarschijnlijk voor u glashelder waardoor de vraag naar de luchtreinigers door de lucht is geschoten. Voornamelijk wat betreft de recentelijke explosieve steiging van de vraag sinds de corona crises zich in het dagelijks huishouden gemanifesteerd heeft.

Het ene mondkapje is het andere niet

Als we het hebben over gezondheid en clean air, kunnen we natuurlijk niet de
mondkapjes buitenbeschouwing laten. Ook zorgen de meerdere lagen voor het effectief filteren van PM2.5 deeltjes. Dit zijn fijnstoffen. Tevens houdt de meerlagenstructuur vettige deeltjes tegen. Met betrekking tot hergebruik, zorgt de dubbele waterresistente laag voor een durabele filter effectiviteit tot na wel twee honderd wasbeurten.

Wat is een luchtfilter nou precies?

Als men nog niet echt bekend is met air purifiers kan er nog wel eens verwarring ontstaan over de terminology. De termen luchtfilters en luchtreinigers worden namelijk vaak doorelkaar gehaald. Vandaar dat ik u tenslotte nog even wil inlichten.

Een luchtfilter is hetgeen dat je in de luchtreiniger stopt. U kunt het vergelijken met een stofzuigzak die je in de stofzuiger moet doen. Ook moet je net als bij de stofzuigerzak de filter regelmatig vervangen.

Brise Care heeft een slimme luchtreiniger ontwikkeld die de levensduur van het filter berekent op basis van de eigenschappen van de ruimte en de lucht. Dit biedt meer inzicht in het reinigingsproces in uw huishouden. Hierdoor kan het apparaat efficienter en zuiniger opereren. Dit resulteert in zowel een daling in de energie kosten als een daling in de kosten voor het filtergebruik.

Dit komt simpelwegdoor het feit dat het slimme apparaat er voor zorgt dat het systeem zich zal aanpassen om zo min mogelijk filters te gebruiken. En daar wordt uw portomonnee blij van.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *